my.autodia EN

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη δρομική γιορτή με Ευγενικό Υποστηρικτή Κοινωνικής Ευθύνης την AUTODIAΔυναμικό «παρών» με 20μελή running team της AUTODIA & συναυλία Onirama

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη δρομική γιορτή με Ευγενικό Υποστηρικτή Κοινωνικής Ευθύνης την AUTODIA

Μία εξαιρετική δρομική εμπειρία - γιορτή έζησαν οι 11.000 Έλληνες και ξένοι δρομείς το Σάββατο 19/10 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, ο οποίος κορυφώθηκε με τη συναυλία των Onirama το ίδιο βράδυ, στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Share

Δυναμικό «παρών» έδωσε η 25μελής running team της AUTODIA, η οποία συμμετείχε στον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., τερματίζοντας με επιτυχία και στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την προώθηση της ερασιτεχνικής άθλησης υγείας, της ευεξίας και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής μετά μουσικής, αλλά και ακόμη ειδικότερα της συμπερίληψης δρομέων με αναπηρίες και ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τους Δρόμους Υγείας 5 χλμ. και 10 χλμ., τον Δρόμο ενός Μιλίου (Family Mile) και τον Ημιμαραθώνιο των 21 χλμ., με νέες διαδρομές και παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες είχαν ως αποκορύφωμα τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος ONIRAMA, με δωρεάν είσοδο, το οποίο ερμήνευσε πλήθος αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, με την υποστήριξη της AUTODIA ως Ευγενικού Υποστηρικτή Κοινωνικής Ευθύνης της δρομικής διοργάνωσης.

Τη μεγάλη γιορτή δρόμου απόλαυσαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, από υπερήλικες μέχρι μωρά ενός έτους που συμμετείχαν σε βρεφικό καρότσι μαζί με τους γονείς τους. Παρόντες ήταν, ακόμη, πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, καθώς και προσωπικότητες της πόλης και της χώρας.

Ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά, με τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, καθώς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της.

Τελεί, επίσης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού - Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Παράλληλα, υποστηρίζεται από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Photo Gallery

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση