my.autodia EN

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της CISAC Gadi Oron στα γραφεία της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της CISAC Gadi Oron στα γραφεία της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Χθες Πέμπτη 16/2 είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στα γραφεία μας τον κ. Gadi Oron, Γενικό Διευθυντή της CISAC, της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης για τα Πνευματικά Δικαιώματα.

Share

Την Πέμπτη 16/2, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στα γραφεία μας τον κ. Gadi Oron, Γενικό Διευθυντή της CISAC, της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης για τα Πνευματικά Δικαιώματα.

Ο κ. Oron πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Γλέζο, τη Γενική Διευθύντρια κα. Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου και διευθυντικά στελέχη του Οργανισμού, με τους οποίους έκανε μία αναδρομή της πορείας της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ τα τελευταία χρόνια, εξαίροντάς την ως παράδειγμα επιτυχίας στη μακρόχρονη ιστορία της παγκόσμιας συλλογικής διαχείρισης, και ξεναγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις μας στο Μαρούσι. Στη συνέχεια, η Διοίκηση  παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας.

Ο κ. Gadi Oron υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα και πίστεψε ακράδαντα στο όραμα ανάπτυξης και εδραίωσης της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, μετά την κατάρρευση της ΑΕΠΙ.

Η άοκνη προσπάθεια της Διοίκησης, της Γενικής Διεύθυνσης και του προσωπικού, σε συνδυασμό με την υποστήριξη της CISAC, είχαν ως αποτέλεσμα τη ραγδαία και ταχύτατη πρόοδο του Οργανισμού μας, παρά τις αντιξοότητες, τον κατακερματισμό του ρεπερτορίου, τις επιπτώσεις της πανδημίας και τον συνεχή ανταγωνισμό από διάφορες πλευρές.

 

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση