my.autodia EN

Η AUTODIA στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης "Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα"

Η AUTODIA στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης

Άριστες εντυπώσεις άφησε η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ με την παρουσία της στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης  με τίτλο: «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα» που διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη 27 & 28/3, η Estiasi Greece και η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης.

Share
Άριστες εντυπώσεις άφησε η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ με την παρουσία της στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Εστίασης  με τίτλο: «Εστίαση: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα» που διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη 27 & 28/3, η Estiasi Greece και η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Η ομάδα του Οργανισμού, με επικεφαλής τον Εμπορικό Διευθυντή Γιάννη Γκιόκα, αποτελείτο από την Υποδιευθύντρια Βορείου Ελλάδας Βίκυ Κολάκη, τον Υποδιευθυντή Νοτίου Ελλάδας Κωνσταντίνο Χαμεζόπουλο, τον δικηγόρο Σταύρο Τσάμη, καθώς και τους αντιπροσώπους Νίκο Κόκκινο και Απόστολο Παπαργυρίου.
 
Ο κ. Γκιόκας, κατά την ομιλία του στο Συνέδριο, αναφέρθηκε στη ραγδαία ανάπτυξη της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς. Ειδικότερα, όσον αφορά στη Δημόσια Εκτέλεση, ανέδειξε την αξία και το εύρος των συμφωνιών που έχουν ολοκληρωθεί με χρήστες/ενώσεις χρηστών, επαγγελματικά σωματεία και επιμελητήρια, καθώς και κορυφαίους συλλογικούς φορείς, όπως είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑΣΥΓΥ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ).
 
Επιπλέον, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν επιμέρους συναντήσεις με συλλογικούς φορείς εστίασης και αναψυχής στη Θεσσαλονίκη, με τους οποίους συζητήθηκε ένα κοινό πλαίσιο συνεννόησης και συνεργασίας για τα θέματα των πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων.
 
Τη θέση του ότι ο τουρισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εστιάση, διατύπωσε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Βασίλης Κικίλιας στη διαδικτυακή του παρέμβαση στο Συνέδριο, επισημαίνοντας ότι «όσα γεύονται οι ξένοι στις πατρίδες τους, όπου εξάγονται ελληνικά προϊόντα, εδώ στην πατρίδα μας τα έχουν την ευκαιρία να τα καταναλώσουν στην πηγή».

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι το 2023 τα έσοδα από τον τουρισμό αναμένονται ακόμη μεγαλύτερα σε σχέση με το 2022, σημείωσε ότι φέτος η Ελλάδα θα δέχεται τουρίστες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και δήλωσε ότι η Πιερία θα «δει φέτος μια εξαιρετική χρονιά από πλευράς εισροής τουριστών».

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του κλάδου της εστίασης σε επίπεδο τζίρου, με την άρση των μέτρων  για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, σε συνδυασμό και με τη σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα μας, εξέφρασε ο Υπουργός Υγείας, κ. Αθανάσιος Πλεύρης, σε διαδικτυακή του παρέμβαση στο Συνέδριο.
 
Πάνω από 20 ενότητες και πάνω από 30 ομιλητές πλαισίωσαν το πρόγραμμα του Συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι του κλάδου, επαγγελματίες από τη γαστρονομία, το marketing, τη διαφήμιση και την Πολιτεία.
 
Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση