my.autodia EN

Βραβείο για το νέο portal της AUTODIA στα UX | CX Awards 2024!

Βραβείο για το νέο portal της AUTODIA στα UX | CX Awards 2024!

Σημαντική διάκριση απέσπασε το νέο καινοτόμο portal my.autodia.gr του Οργανισμού μας που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Indice και της Qualco, στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των UX | CX Awards 2024, η οποία διοργανώθηκε χθες, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Anais Club. H AUTODIA για το portal της απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία ‘Best B2B Experience’.

Share

Σημαντική διάκριση απέσπασε το νέο καινοτόμο portal my.autodia.gr του Οργανισμού μας που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Indice και της Qualco, στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των UX | CX Awards 2024, η οποία διοργανώθηκε χθες, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Anais Club.

H AUTODIA για το portal της απέσπασε το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία ‘Best B2B Experience’, όπου βραβεύονται οι αποτελεσματικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες που αφορούν όλο το φάσμα διεπαφής σε Business-to-Business συναλλαγές (χονδρεμπόριο).

Το νέο portal της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα που παίζουν μουσική στην επιχείρησή τους και θέλουν να αποκτήσουν ηλεκτρονικά την Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης μουσικής εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Την AUTODIA εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. Γιάννης Γλέζος, ο Επικεφαλής Μηχανοργάνωσης, Πληροφορικής & Τεχνολογίας Μανόλης Δημητριάδης και ο Project Office Manager Δημήτρης Παγωνούδης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με συνεργάτες από την Indice και την Qualco.

Τα βραβεία προέκυψαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων από την κριτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν 44 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί. Οι μεγάλοι νικητές ανά κατηγορία ανακοινώθηκαν χθες, παρουσία εκπροσώπων εταιρειών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων.

Ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά και αποτελεί την πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κόσμος του UX / CX παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην αναβάθμισή του στη χώρα.

Την απονομή παρουσίασε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής.  Χορηγός Κατηγορίας ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών. Τα Βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Events, ενώ Official Publication είναι το Marketing Week της Boussias Media.

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση