my.autodia EN

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΒΟΛΗ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΒΟΛΗ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Αγαπητά Μέλη, σας ενημερώνουμε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, την 16η Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο ΕLECTRA PALACE, οδός Ναυάρχου Νικοδήμου αριθμός 18-20, αναβάλλεται για την Πέμπτη 24/6, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Share

ΑΝΑΒΟΛΗ

ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021



Αγαπητά Μέλη,
 
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου, στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό και των συλλαλητηρίων που διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, το κέντρο της Αθήνας, όπως ενημερωθήκαμε από την Τροχαία Αθηνών, δεν θα είναι προσβάσιμο, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η προσέλευση και η αποχώρηση των μελών του Οργανισμού προς και από το ξενοδοχείο, στο όποιο έχει προγραμματιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, σύμφωνα και με ενημέρωση του ίδιου του Electra Palace.
 
Επομένως, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση αναβάλλεται για την
 
Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, την ίδια ώρα (11:00 π.μ.)
και στον ίδιο τόπο (ξενοδοχείο Electra Palace)
με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης

 
Σας ενημερώνουμε ότι οι ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ που έχουν αποσταλεί από τα Μέλη στον Οργανισμό ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Τα, δε, Μέλη που επιθυμούν να αποστείλουν νέες εξουσιοδοτήσεις, μπορούν να το πράξουν, βάσει των οδηγιών που σας έχουν σταλεί, έως και την Τετάρτη 23/6 και ώρα 20:00.

Από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα, 1η Ιουνίου 2021

Αγαπητά Μέλη της Αυτοδιαχείρισης,

Σας καλούμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, την 9η Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο ΕLECTRA PALACE, οδός Ναυάρχου Νικοδήμου αριθμός 18-20 (στάση μετρό ΣΥΝΤΑΓΜΑ, προς το τέρμα της οδού Νίκης δεξιά), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τυπική έγκριση εισδοχής νέων μελών.
2. Ειδική συμπληρωματική εκλογή τριών (3) μελών Διοικητικού Συμβουλίου, για τη συμπλήρωση κενωθεισών θέσεων μελών που ανήκουν στην κατηγορία δημιουργών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 16η Ιουνίου 2021, ημέρα Τετάρτη, στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα, χωρίς νεότερη ειδοποίηση. Ενημερώνουμε τα καινούρια μέλη μας ότι, όπως έχει διαπιστωθεί, στην πρώτη ημερομηνία
δεν υπάρχει απαρτία και δεν γίνεται η Γενική Συνέλευση, με αποτέλεσμα αυτή να πραγματοποιείται τελικά τη δεύτερη ημερομηνία.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το ξενοδοχείο Electra Palace παρακολουθεί στενά και συμμορφώνεται με τις νέες οδηγίες των αρχών, καθώς και τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα. Η συνεχής παρακολούθηση των επιστημονικών και νομοθετικών δεδομένων, καθώς και η ένταξή τους στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τους Κανόνες Ασφάλειας διασφαλίζεται με τη συμμετοχή του Ομίλου Electra Palace & Resorts στο πρόγραμμα POSI SHIELD Advanced level και την πιστοποίηση HEALTH FIRST.

Με το πέρας της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών του Οργανισμού σε ημερομηνία διεξαγωγής για την οποία θα ειδοποιηθείτε με νέα πρόσκληση που θα λάβετε το προσεχές διάστημα.

Ο Πρόεδρος ΔΣ
Νίκος Αντύπας

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση