my.autodia EN

Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2021 διοργανώνεται στην Τεχνόπολη Αθηνών το υβριδικό διεθνές μουσικό Φεστιβάλ και Συνέδριο Athens Music Week (AMW). Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι θεσμικός υποστηρικτής του Φεστιβάλ.

Share

 

Athens Music Week

Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ & Συνέδριο, 22-26 Ιουνίου 2021

Τεχνόπολη Αθηνών & live streaming

Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2021 διοργανώνεται, στην Τεχνόπολη Αθηνών και με live streaming, το υβριδικό διεθνές μουσικό Φεστιβάλ και Συνέδριο Athens Music Week (AMW). Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ είναι θεσμικός υποστηρικτής του Φεστιβάλ.

To AMW αναπτύσσεται σε τρεις βασικούς άξονες:

  • Tη διοργάνωση ενός διεθνούς μουσικού συνεδρίου για τους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας
  • Την παρουσίαση και ανάδειξη καλλιτεχνών (μέσω showcases / ζωντανών εμφανίσεων) από τη Ν.Α. Ευρώπη και
  • Την ανάδειξη της πόλης της Αθήνας και της κουλτούρας της.

Στόχοι του AMW είναι η εκπαίδευση και το capacity building νέων επαγγελματιών της μουσικής βιομηχανίας, η ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, η δικτύωση και συνεργασία των επαγγελματιών στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και η έναρξη διαλόγου με τους αντίστοιχους επαγγελματίες της μουσικής στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το AMW έχει 5ετές σχέδιο ανάπτυξης, με στόχο να φέρει τους σημαντικότερους επαγγελματίες, εταιρείες και οργανισμούς της μουσικής στην Ελλάδα και να δημιουργηθεί ένα κύμα πολιτιστικού τουρισμού στην πόλη, με επίκεντρο το φεστιβάλ.

Μέσα από τις εκδηλώσεις του, το AMW επιδιώκει να καταστεί ένα από τα σημαντικότερα boutique showcase festivals της Ευρώπης, ανοίγοντας τον δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών της Ν.Α. Ευρώπης και της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο του Athens Music Week φιλοξενούνται, πάνελ συζητήσεων, ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών (showcases), webinars και εξειδικευμένα εργαστήρια (workshops).

Ειδικότερα, την Τετάρτη 23/6 και ώρα 19:00, η Εκδότρια και Διευθύντρια της D-Version Διονυσία Ανδρικοπούλου (μέλος Αυτοδιαχείρισης) θα παρουσιάσει εργαστήριο (workshop) για τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας (ABC of Copyrights & Royalties).

Την ίδια μέρα 23/6, λίγο αργότερα στις 19:39, θα εμφανιστεί το ελληνικό συγκρότημα BAiLDSA.

Μπείτε στο site του Athens Music Week και περιηγηθείτε στις ενότητές του:

https://www.athensmusicweek.gr/

Δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

https://www.athensmusicweek.gr/program/

Εγγραφείτε ως καλλιτέχνες ή επαγγελματίες στη μουσική βιομηχανία για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τις συζητήσεις, τα webinars και τα showcases του φεστιβάλ online:

https://www.athensmusicweek.gr/register/

Παρακολουθήστε το Live Streaming του φεστιβάλ από τις 22/6 έως τις 26/6:

https://www.athensmusicweek.gr/

 

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση