my.autodia EN

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ προσκεκλημένη της Συνομοσπονδίας Οργανισμών Ευρώπης και Ασίας (CRSEA)

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ προσκεκλημένη της Συνομοσπονδίας Οργανισμών Ευρώπης και Ασίας (CRSEA)

Προσκεκλημένοι ομιλητές της Επιτροπής Πνευματικών & Συγγενικών Δικαιωμάτων και Ιδιωτικού Αντιγράφου της Συνομοσπονδίας Οργανισμών Δικαιούχων Ευρώπης και Ασίας (CRSEA) ήταν εκπρόσωποι της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, κατά την 6η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, με συντονιστή τον ρωσικό Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης RAO.

Share

 

Προσκεκλημένοι ομιλητές της Επιτροπής Πνευματικών & Συγγενικών Δικαιωμάτων και Ιδιωτικού Αντιγράφου της Συνομοσπονδίας Οργανισμών Δικαιούχων Ευρώπης και Ασίας (CRSEA - Confederation of Rightsholders' Societies of Europe and Asia) ήταν εκπρόσωποι της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, κατά την 6η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, με συντονιστή τον ρωσικό Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης RAO.

Ο κ. Στάθης Παντζής, επικεφαλής του Τμήματος Νέων Μέσων και η κα. Χριστίνα Μεργούπη, υπεύθυνη Διαχείρισης Ιδιωτικού Αντιγράφου, συμμετείχαν στη συνάντηση της Επιτροπής και απάντησαν σε ερωτήσεις συναδέλφων τους από τις αδελφές εταιρίες.

Ειδικότερα, ο κ. Παντζής, μετά από πρόσκληση, ανέπτυξε ομιλία με θέμα "Αδειοδότηση παρόχων ψηφιακών υπηρεσιών (DSPs) στην Ευρώπη, εμπειρίες και δυσκολίες". Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες από τους ξένους οργανισμούς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σημαντικές συμφωνίες, πρωτοποριακές για τις δικές τους επικράτειες, που έχει ολοκληρώσει η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ σε επίπεδο ψηφιακής αδειοδότησης, καθώς και τον βέλτιστο τρόπο, με τον οποίο υλοποιεί τις συμφωνίες αυτές, αναφορικά με την τεκμηρίωση των μουσικών έργων, τη διαχείριση των playlists κλπ.

Η Συνομοσπονδία Οργανισμών Δικαιούχων Ευρώπης και Ασίας (CRSEA) είναι ένας διεθνής, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός φορέας που αποτελείται από εθνικούς οργανισμούς που διαχειρίζονται διαφορετικές κατηγορίες πνευματικών και/ή συγγενικών δικαιωμάτων στις χώρες μέλη της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, των χωρών BRICS και άλλων χωρών. Ειδικότερα, η CRSEA αποτελείται από οργανισμούς με έδρα τις Ρωσία, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Κίνα, Κιργκιστάν, Καζακστάν, Μολδαβία, Ουζμπεκιστάν, Αρμενία και Τουρκία.

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Μουσικών Πνευματικών Δικαιωμάτων Η Αυτοδιαχείριση
TUV
CISAC
Αναζήτηση